Over ons

FCC-advies is een onafhankelijk administratie en belastingadvieskantoor gevestigd in Den Haag, met veel kennis en ervaring.

Wij verzorgen financiële administraties, belastingaangiften, salarisadministraties, jaarwerken, geven fiscale adviezen, management ondersteunende adviezen en doen ook aan starterbegeleiding.
Door onze ervaring van meer dan 25 jaar, zijn we vertrouwd met de belastingtechnische aspecten en de regels van verschillende branches.

Wij hechten zeer veel waarde aan service en persoonlijk contact met onze cliënten. U bent bij ons geen nummer.
Per maand of kwartaal bespreken wij aan de hand van de bijgewerkte boekhouding de financiële stand van zaken met u.
Daarnaast vinden we integriteit, transparantie en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk, wat u ook terug vindt in ons concurrerend tarief.

Onze klantenkring is divers en bestaat uit ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, ZZP-er’s, vrije beroepsbeoefenaren, beheersmaatschappijen en stichtingen.
Daarnaast verzorgt ons kantoor voor particulieren de aangifte inkomstenbelasting.

Advisering en begeleiding die afgestemd is op uw bedrijfsvoering en persoonlijke wensen staan bij onze dienstverlening centraal.
Tijdens het kosteloze en vrijblijvende kennismakinggesprek bespreken wij met u waar u behoefte aan heeft. Daarbij maken we dan ook afspraken over de prijs. We werken zowel op uurbasis als ook tegen een vast maandelijks of kwartaalbedrag, samen met u bepalen we wat voor u het voordeligste is.

Kortom: Wij bieden u Service van A tot en met Z: van Administratie tot en met Zakelijke begeleiding, tegen normale tarieven.